FiB

15 september 2012

Sju veckor före

Historien med långfilmen "Muslimernas oskuld" som tjänat som måltavla för anti-amerikanska protester över hela Mellanöstern är en dubbelbottnad historia.
Amerikanska media tycks för tillfället ha enats om att egyptiska kopter är syndabocken. Så bekvämt.
Men ursäkta mig, ingen av de olika "koptiska" versioner som presenterats är trovärdig.
Att finansiera en fulllängds spelfilm med minst 20 professionella skådespelare, redigering, dubbning etc. är inget som t ex  en viss Nakoula Basseley Nakoula finansierar ur sin portmonnä. Sagde Basseley, som suttit inne för ekonomisk brottslighet, hade knappast ensam kunnat hosta upp summan. Allt talar för att han bara är en målvakt.
Så har vi filmens "promotor", Steve Klein, som ingår i högerkristna nätverk och uppenbarligen varit behjälplig med ett och annat.
Här gör Pam Martens på Wall Street Parade ett viktigt påpekande.
Hösten 2008, i slutspurten till presidentvalet, spred ca 100 tidningar och tidskrifter i USA, bland annat New York Times, Wall Street Journal,  Miami Herald, Philadelphia Inquirer, och St Petersburg Times, miljontals DVD-skivor av en anti-islamsk dokumentär, "Besatthet. Radikala islams krig mot väst".
Sammantaget spreds 28 miljoner DVD-skivor, särskilt i vacklande delstater.

Filmen finansierades av en mystisk Clarion Fund, Inc., som krävde total sekretess från sina leverantörer.
Pam Martens fann att räkningen på 18 miljoner dollar betalades av Donor Capital Fund, som på olika sätt är knuten till Charles Koch, delägare och VD i Koch Industries, som är USA:s mest inkomstbringade industriföretag. Inte riktigt typen som finansierar Obama.
Sorgligt nog spelade också en gammal vänsterprofessor, David Horowitz, en viktig roll för att sprida filmen via 100 universitets "Islamo-Fascism Awareness"-program.
"Det är nu bara sju veckor före presidentvalet", skriver Martyens. "Det var exakt sju veckor före valet 2008 när de 28 miljonerna DVD-skivor regnade över swingväljarna. Det är dags att gå till botten med exakt vem som finansierar och marknadsför dessa filmer."
Stefan Lindgren

3 kommentarer :

 1. lasse Wilhelmson15 september 2012 14:20

  Bra sammanfattning av läget. Dock lär det bli svårt att få fram bevis för exakt vem som är "hjärnan" bakom detta då denne Mossadagent nu troligen redan finns under falskt namn gömd i en kibbutz i Israel.

  Lanceringen av "filmen" har säkert flera syften: att allmänt sett skapa kaos, att öka de religiösa motsättningarna, att avleda focus på 911, att pusha för mer skit i Syrien, att få islam att framstå som den största fienden, samt att öka trycket mot ett angrepp på Iran.

  Sionisterna har ingen annan strategi än "more of the same" och Israel och dess bundsförvanter i Väst är fn det främsta hotet för ett nytt storkrig. De är den ena sidan inom "makteliten" (the mad dogs, som Mose Dayan myntade), inklusive bankkapitalisterna.

  Den andra sidan är strategerna bland vilka uppenbarligen många bland de högsta militärerna i såväl USA/Nato som Israel och delar av underrättelsetjänsterna, men även industrikapitalisterna, ingår.

  Frågan är hur mycket av de förras skit som de senare är beredda att ta.

  Den som ser får leva.

  SvaraRadera
 2. Lasse Wilhelmson17 september 2012 10:17

  Här är en intressant research i frågan

  http://theamericanmuslim.org/tam.php/features/articles/a-curious-connection/0019357

  SvaraRadera
 3. lasse wilhelmson17 september 2012 10:21

  Här en till för den intresserade

  http://www.veteranstoday.com/2012/09/12/embassy-killings-in-libya-the-stench-of-ciamossad-false-flag/

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.