21 april 2010

Brev till Newsmill

Här jobbar man arslet av sig gratis för att tillhandahålla en skitskarp artikel
åt er sajt och vad händer - ni stoppar undan den nånstans där inte en jävel hittar den
under flera årslager av politikerdamm.

Varför ska jag ö h t behöva läsa Carin Jämtins julfunderingar 21 april?
Det är nåt som är fundamentalt fel i era prioriteringar. Hela ert upplägg gör sken av
strukturering, men det finns ingen annan strukturering än att ni godtyckligt
lyfter upp skitfrågor och låter resten glida ner i floden Lethe..
Tyvärr måste jag konstatera att mönstret är så entydigt att jag ber
er stryka mitt konto.

Stefan Lindgren

1 kommentar :

  1. Stefan, min enda kommentar till, eller det enda "fel" jag kan finna i, ditt meddelande till Newsmill är nog att du hade förväntningar om ett respektfullt bemötande av åsikter som inte är "rätt" eller eljest av Newsmill godkända. Minns Thorilds devis, huggen i sten vid ingången till Uppsala universitets aula: "Tänka fritt är stort men tänka rätt är större"! Låt Newsmill sjukna ner i den liberala dyn, utan dina försök till bärgning. Hälsningar, Pie Blume

    SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.