19 juni 2024

Äntligen hemma?

Harry Isaksson, en av ledarna för 1969-70 års gruvstrejk sa en gång att "det tar 40 år för svensken att bli förbannad". Det var vad det tog för att resa sig mot det förhatliga MTM-systemet som bl a gick ut på att jaga "otillåtna" kafferaster. 

Vad gäller gårdagens slutliga förräderi mot den svenska nationen, riksdagens överlämnande av 17 militärbaser till USA-militärens fria förfogande kan uppvaknandet komma mycket snabbare.

Det fanns aldrig någon riktig majoritet för Sveriges Nato-inträde. Med krigspsykos pressades opinionssiffrorna upp till  48 procent, sedan vips, var vi där. Beslutet grundmurades i efterhand med statlig propaganda och med välkänd teknik utpekades avvikare som "putinister".

Vad gäller DCA talar opinionsmätningar för att en majoritet är emot, men det har inte hindrat riksdagen.

När USA-epigonerna ändå var så nära ”hem till den krets av nationer där vi under lång tid har hört hemma” (Ulf Kristersson) var det lika bra att fälla den demokratiska utsmycknaden.

Dom är hemma, och var är vi? Landet är naturligtvis fortfarande vårt även om det tillfälligt hamnat under främmande överhöghet. I fädrens spår må vi kämpa för att en dag resa oss och avskudda oss de främmande militärmakter som nu ska trampa vår mark.

Den nationella befrielsen kommer att ta tid men den är ofrånkomlig. Alla som studerat historien vet att det kan ta årtionden om inte sekler, men att den är oundviklig.

Den första förändring jag tror vi kommer att märka är att socialdemokratin kommer att gå samma väg som i Tyskland. Från majoritetsparti till en skugga av sitt forna jag.

Sverigedemokraterna som till sist kastade masken och visade att deras "nationalism" bara var en önskan att förtrycka och förfölja invandrare, inte att slå vakt om landets suveränitet, kommer att hamna på historiens skräphög.

De borgerliga, slutligen, har visat att de i grunden har abdikerat och inte längre har något intresse av att som självständig kraft styra Sverige. De ligger nu i startgroparna för nästa akt i den nationella demonteringen - införandet av euron. Den ena centrala nationella funktionen efter den andra överlämnas till Bryssel och Washington.

Det syntes redan på deras sätt att behandla grundlagen vid Nato-inträdet. De nonchalerade den fullständigt. Den finns inte längre mer än som dekor, som något att citera i högtidstal.

För alla anhängare av ett självständigt, suveränt Sverige måste slutsatserna av det fullbordade sveket bli ampra. Slut med all splittring i underordnade frågor! Bredast möjliga enhet - tvärs över det konstgjorda staketet borgerlig/vänster. Långsiktig upplysning av alla dem som bedragits. Uppbyggnad av nya oberoende media. Organiserade folkbildningsinsatser, oberoende av statliga och kommunala bidragsbeviljande organ och oberoende av de falska "folkrörelser" som bara  bidragit till att lägga locket på all väsentlig debatt.

Stefan Lindgren


3 kommentarer :

 1. Ännu en skarp analys. Som vanligt. Tack

  SvaraRadera
 2. Ja ! I DN idag vill Sverige att EU ska införa sanktioner mot Kina. Sverige har 1 miljonstad o Kina har 150 miljonstäder….. med miljontals fler forskare o ingenjörer…. Lycka till - snacka om att leva i en drömvärld när Sverige för 50 års sen hade 1000 ingenjörer - en svunnen tid. I Kina finns väl flera miljoner Ingenjörer ” som är hungriga att ta plats i världen” . Tyvärr ser de världen som de vill att världen ska se ut. Men världen är inte längre så - Indonesien 250 milj, Brasilien 240 milj, Indien o Kina 2 800 mil j invånare som är hungriga att få välstånd…. o Sverige vill att EU ska lagstifta ( sanktioner) mot den värld som vill ha bilar, kylskåp, rena gator, inga fentanyl pundare på trottoarer …..
  Lycka till !

  SvaraRadera
 3. Magdalena sålde oss till NATO för en post i IMF

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.