gerundium

24 februari 2023

G7 på ljugarbänken


Idag utfärdade G7 ett drakoniskt uttalande på ettårsdagen av Rysslands särskilda militära operation i Ukraina. Uttalandet kom efter konsultationer med Volodymyr Zelenskyj i Kiev.


G7-ledarna överdriver de civila skadorna av Rysslands krigföring, nämner naturligtvis inte de miljontals döda i USA-ledda krig de senaste 30 åren och hotar alla länder som inte ansluter sig till sanktionerna mot Ryssland, vilket är en majoritet av världens länder.

G7-länderna "fördömer starkt alla Rysslands upprörande handlingar". Inte med ett ord berör man åtta, snart nio års terrorisering av befolkningen i östra Ukraina. Senast idag skickade Kievjuntan in nio raketer mot tättbefolkade områden i öst.

Man talar inte om de många folkrättsbrotten begångna på anstiftan av främst USA: den åtta år långa vattenblockaden mot Krim, som bröts först i fjol, utpekandet av en mångmiljonbefolkning som "terrorister" - måltavla för ATO, den antiterroristiska operation Kiev inledde i april 2014 och fortsatt till denna dag. När terrorister sprängde elförsörjningen till Krim knystade inte G7.

G7-länderna har mage att tala om krig i demokratins namn fast deras verktyg i Kiev delvis består av öppet nazistiska grupper. Ett tiotalpartier har förbjudits, ryska språket förföljs och 18 miljoner ryskspråkiga böcker förintas i en operation som bara Ray Bradbury i sin dystopi "Fahrenheit 451" kunnat förutspå.

Att befolkningen har halverats under loppet av de senaste decennierna kan verkligen inte skyllas på Ryssland utan på den folkfientliga politik som förts på USA:s kommando.

När G7 varnar Ryssland för "all användning av kemiska, biologiska, radiologiska eller kärnvapen"  är det ett groteskt hyckleri. Vem har beskjutit kärnkraftverket i Zaporozje så sent som denna vecka?

Vem har finansierat biologiska laboratorier över hela Ukraina, där det enligt Victoria Nuland (amerikansk biträdande minister) handskats med ämnen som kan användas för bakteriologisk krigföring ("om de kom i händerna på ryssarna", förstås).

Att G7-länderna nu talar om att anställa rättegångar mot Ryssland kan inte lura någon. När det gällde Jugoslavien lyckades USA och dess allierade få till stånd rättegångar med FN:s samtycke. Det tricket lär inte fungera den här gången. Vill de ha rättegångar kommer det att bli i deras egna kängurudomstolar.

G7-länderna har inte reagerat på ett enda mord, ett enda terrorbrott som Kievregimen begått - från mordbranden i Odessa 2014 som dödade 48 till sprängningen av Kertjbron.

G7-ledarna kritiserade också Rysslands "vapenisering" av livsmedel, trots att de själva genom sin sanktionsaggression förorsakat de största störningarna i den globala livsmedelsförsörjningen. 

Med sådana samvetslösa ledare vid rodret kan västvärlden bara gå mot växande problem. De lyfte en sten - de "helvetiska sanktioner" som skulle krossa Ryssland - bara för att tappa den på egna fötter.

Samtliga G7-länder uppvisar sjunkande tillväxt, Storbritannien rentav negativ tillväxt 2023, medan Ryssland är tillbaka i tillväxt.

När kommer verkligheten att sopa bort de politiker som kokat denna häxbrygd? Att de går mot nederlag i Ukraina behöver man inte betvivla. Frågan är bara hur många ukrainare som ska dö innan sammanbrottet.

Här hemma i Sverige blir det aldrig mer business as usual. De socialdemokratiska ledarna har förrått de höga fredsideal som burit upp den svenska alliansfriheten. När svenska folket vaknar är det vorbei för de samvetslösa skurkar som skickar vapen till det ukrainska brödramordet.

Stefan Lindgren

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Bara signerade inlägg tas in.