25 september 2019

Vilka står bakom "Greta"?De som som förstår lite tyska se den här videon som försöker beskriva i vilken miljö "The Greta Movement" har uppfunnits.


Konspirativt - eller bestickande? Läs också tittarkommentarerna. En läsare tycker att Gretas föräldrar hör hemma "bakom svenska gardiner"...

red

3 kommentarer :

 1. Svårt med tyskan, översättning vore bra! Men jag förstår budskapet att Greta är en del av en rörelse bland riskkapitalister, marknadsförare osv. Dvs eliten. Dock inte hela eliten, se Trumps uttalande. Kan inte se några läsarkommentarer, var finns de? Läser på Global Politics att Greta får hatiska kommentarer men från vem/vilka?

  SvaraRadera
 2. Ser först nu (annnandag jul) det här inlägget på 8dagar, som jag bara sporadiskt följer. Mycket är intressant, men här har vi en klimatskeptisk konspirationsteori på skvallernivå. Ett bottennapp, Stefan!
  För övrigt prenumererar jag på Ryska posten, som jag uppskattar. Saknar just nu inbetalningskort för bankkonto och kunde därför inte betala för nästa år (har hittills undvikit att sköta min ekonomi i datorn). Men det fixar sig till nästa månad.

  SvaraRadera
 3. Ser först nu (annnandag jul) det här inlägget på 8dagar, som jag bara sporadiskt följer. Mycket är intressant, men här har vi en klimatskeptisk konspirationsteori på skvallernivå. Ett bottennapp, Stefan!
  För övrigt prenumererar jag på Ryska posten, som jag uppskattar. Saknar just nu inbetalningskort för bankkonto och kunde därför inte betala för nästa år (har hittills undvikit att sköta min ekonomi i datorn). Men det fixar sig till nästa månad.

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.