18 mars 2024

Dadgostar skriver på dödsdom


Klippet ovan från nyhetskanalen Omni vittnar om att Vänsterpartiet nu har nått vägs ände. Partiet bildades av vänstersocialdemokrater 1917. De tog avstånd från den socialpatriotiska smittan som fått i stort sett alla socialdemokratiska partier i Europa att marscher ner i skyttegravarna.

I och med att vänsterpartiet nu är med på tåget och i handling stöder Nato:s proxykrig i Ukraina har partiets raison d'être upphört och det finns lika lite skäl att stödja V som något annat krigsparti.

Att Dadgostar skriver på en dödsdom är säkert. Senast för ett par dagar sedan dödades tre barn av en Nato-granat i Donetsk.

Precis som hon ömmar för att vapnen effektivt ska gå till Ukraina, måste hon ju också vara för att de kommer till effektiv användning - dödar så många ryssar som möjligt.

I mina ögon har hon också skrivit på sin egen och partiets moraliska dödsdom. Men hon lutar på att massmedia ska belöna henne och att de andra krigshetsarna ska ha någon liten post över när det blir dags för henne att avgå.

Hur länge ska strategerna i bakgrunden -Aron Etzler, Ali Esbati mfl - kunna upprätthålla myten att partiet är motståndare till  Nato-aggression?

Stefan Lindgren
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Bara signerade inlägg tas in.