6 juli 2015

Giftspruta ska tysta Tsarnajev?


Terroristen från Boston Marathon, Dzhochar Tsarnajev, som var 19
år när hans bror sprängde bomben som dödade tre och skadade 264, har
dömts till döden av en enhällig domstol.

Domaren förklarade att "det enda Tsarnajev kommer att bli hågkommen för
är sina illgärningar".

Det finns många frågetecken kring detta fall. Ryska säkerhetsjänsten FSB
informerade flera gånger amerikanerna om att bröderna Tsarnajev (födda i
Kyrgyzstan) var säkerhetsrisker.

Men uppenbarligen resonerade FBI efter vanlig logik att en terrorist i
Ryssland är en tillgång i väst.

Brödernas farbror, Ruslan Tsarnajev, har kopplingar till CIA. Han var
gift med Samantha A. Fuller till 2004. Samanthas far är Graham Fuller,
den ledande CIA person som var arkitekten bakom USA:s operationer i
Afghanistan under sovjetockupationen.

Han är också engagerad i att skapa ett globalt jihadnätverk, förmodligen
på uppdrag av CIA, skriver Global Research .

Hur som helst kan det finnas viktiga skäl för USA:s makthavare att
tysta Dzochar för gott. Hittills har inte ett enda ord av pojken
tillåtits komma ut i obearbetad form.

Stefan Lindgren

2 kommentarer :

 1. Klassisk konspirationsteori Stefan.

  SvaraRadera
 2. De som varit uppmärksamma på amerikanska altmedier har märkt att Boston Maraton bombing var en övning som i likhet med 7/7 i London gjordes till en 'äkta' terrorattack.
  I Boston användes bla krisskådespelare och special effects, dvs Hollywood-tekniker. Riktiga skadade hämtades från sjukhus för att framstå som offer för 'terrordådet'
  Fullt med regeringsagenter inblandade. Det märkliga med flera besläktade händelser i Usa, Storbrittanien och samväldet är inte att det är ngt tvivel om att det var regimstyrda fejkade händelser utan att det inte läggs ner större ansträngning på att få det att verka autentiskt. Det har framförts uppfattningar bland kommentarer på bloggar att eliterna antingen avsiktligt testar hur lättlurade allmänheten är eller att eliterna känner sig så säkra att de gör så för att skapa en känsla av uppgivenhet hos den minoritet som genomskådar bluffmakeriet och reagerar.
  Jämförelsen med 7/7 i London är pedagogisk. Där värvade brittisk polis och ingjöt förtroende hos de tilltänkta syndabockarna i Leeds och de värvades sen av inrikesspionaget MI5 att ställa upp som statister i en krisövning exakt lik det attentat som visade sig inträffa på riktigt. De övertalades att intet ont anande spela in en fejkad självmordsvideo. Dvs budskap till efterlevande iklädd muslimsk dräkt helt olik deras vardagsklädsel. De lurades av infiltratörer in i konversationer som styrdes så att det taget ur sammanhanget kunde vändas emot dem efter deras död. De sköts sannolikt av polisen inom en km därifrån. Medierna bekräftade att polisen skjutit flera personer. Tanken var att de skulle dö i tunnelbanan och få skulden. Men två kom för sent och fångades därför inte i tid före attentatet på övervakningskameran där en av dem syns. Då fejkades bilden enligt flera experter och de felande två lades in i bilden. Denna vida distribuerade bild där en stång från ett staket BAKOM en av dem syns delvis FRAMFÖR ansiktet. Det är sånt fummel som får en del av att oss undra om det är avsiktligt eller inte. I tunnelbanevagnen syntes att sprängningen skett underifrån vagnen med militära sprängämnen och omöjligen kunnat bero på ryggsäckar med hemmagjorda bomber. Lika skumt var det i Boston och i flera andra fall.
  Hörde just på närradion en krönika som berättade från 60-talet och som fortfarande inte vet att incidenten i Tonkinbukten var en falsk flagg av Usa.

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.