3 juni 2021

Var noga med Swish!

Det går att köpa Stefan Lindgrens nya bok "Vitare kan tvätten inte bli" med SWISH.

Men var noga telefonnumret 0736 151 999 som tillhör Stefan Lindgren. Några betalningar har tyvärr hamnat fel genom ett par omkastade siffror.

Priset är 258 kr inkl. porto.

2 kommentarer :

 1. André Brochu skriver
  Jag har läst en tredjedel och boken är värd varje krona som vi försvarade 2004. Köp också Otto Katz/André Simones bok från Gerundium. Jag använder betalning service med kuvert ( Nordea ,- Arturo Ui:s bank). Kan rekommenderas. 😈

  SvaraRadera
 2. En utomordentligt angelägen bok. Läs den!

  Fortsätt sedan med Hidden History av G Docherty & J Macgregor. Läs denna bok som kontrast till Jan Olof Olssons (Jolo) bok 1914, mycket välskriven om vad som förefaller vara upptakten till första världskriget. Jolo säger alltså vad britterna vill, att vi ska uppfatta som detta krigs början. Sanningen är alltså en helt annan Jolos!

  Komplettera sedan med Einar Schlereths Die verhassten Deutschen om de brittiska mediernas ständiga hatkampanjer mot Tysklands Wilhelm II, detta redan på 1890-talet. En tidig föregångare till att ”Allting är Putins fel” – för att skapa en känsla av att krig är oundvikligt!

  Vad som idag saknas på svenska är en bok om britternas finansiella intriger för att få igång andra världskriget, att få Ryssland och Tyskland att förinta varandra. Det ökända Versaillesfördraget var som klippt och skuret för att skaka fram en figur som Hitler, en anglofil faktiskt. Och ett av den brittiska eliten önskat storkrig mellan de båda stora kontinentalländerna – första världskriget nådde inte ända fram på den punkten! Som alltså var att eliminera all konkurrens och erövra den euroasiatiska kontinenten. Det är en kamp som har sin fortsättning in i våra dagar.

  Hela förloppet förutspåddes tidigt (1920) av den norsk-amerikanske institutionelle ekonomen Thorstein Veblen i en kritisk recension av J M Keynes bästsäljare (1919) om konsekvenserna av Versailles-fördraget. Huvudrollen i det brittiska intrigerandet innehades av The Governor (1920 – 1944) i Bank of England, Montagu Norman. Finanskraschen 1929 var avsiktligt framkallad av Norman, med en enorm arbetslöshet i sina spår. Om den brittiska eliten sett kraschen som ett misslyckande, varför fick Norman då fortsatt förtroende som nationalbankschef – i femton år till?

  Man kan som kommentar till vittvättandet säga, att visst finansierade den tyska industrin framväxten av nazisterna (sidan 12), men det var finansiering via en fjärrstyrd industri! Inget väsentligt skedde i denna industri utan anglosachsarnas godkännande – som ett resultat av britter/amerikaners finansiella manövrerande i Tyskland under 1920-talet med Dawes- och Youngplaner.

  Jan Hagberg

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.