27 september 2022

Boksläpp! “Dö för Nato?” den 2 oktober


Oktoberförlaget anordnar boksläpp i Stockholm för Stefan Lindgrens nya bok “Dö för Nato?”


Den svenska politiska eliten håller i skön förening på att baxa in Sverige i militäralliansen Nato. De struntar i vad grundlagen säger och stressade helt i onödan fram en ansökan utan att ge utrymme för en folkomröstning eller ens en diskussion. Sveriges 200-åriga neutralitetspolitik offras för att inlemma Sverige i Nato:s kärnvapenplaner.

Nato är från början ett instrument för USA:s utrikespolitik, för dess anspråk på världsherravälde. I framtiden kan svenska soldater komma att kommenderas ut i Nato-krig i främmande land.

Är vi, våra barn och barnbarn beredda att dö för Nato?

Ska Sverige bli en språngbräda i ett Nato-krig mot Ryssland eller bli måltavla i ett kärnvapenkrig? Boken säljs till rabatterat pris till besökarna.

”Dö för Nato?” kan också inhandlas via Oktoberförlagets webbplats eller via internetbokhandlarna.

Datum: Söndag 2 oktober, 13.00 Plats: Pontonjärgatan 36B, 112 37, Stockholm

Boken kostar 150 kr och kan beställas från Oktoberförlaget.

1 kommentar :

  1. Jag har högt ställda förväntningar på denna bok.

    Stefan Lindgren har varit en outtröttlig röst mot NATO i årtionden och den ende som har kallat anslutningsprocessen för det som den är: en statskupp. Man kan hoppas att denna fasta röst i mörkret nu inspirerar en och annan expert på den svenska grundlagen att följa upp denna fråga -- den för närvarande viktigaste av alla, åtminstone för oss om lever i Sverige.

    Att den svenska socialdemokratin tystade ner denna frågan under valkampanjen visar med all tydlighet att S är ett parti med starka totalitära tendenser.

    Ganska patetiskt att höra denna klick orda för Sveriges "ledarskap" inom frågor rörande fred, mänskliga rättigheter, feminism och demokrati i andra sammanhang, inte minst i internationella fora.

    SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.