4 mars 2016

Utan kommentarUr tidskriften Natur (Svenska naturskyddsföreningens tidskrift) 1:2016

1 kommentar :

 1. Kan någon förklara?
  Kan någon förklara varför den Ryska informationskällan ”SPUTNIK” slutat distribuera nyheter på svenska? Sen lång tid har Svenska Sputnik varit en av många källor jag varje dag läser p.g.a. att jag uppfattar den som seriös och ger mig tips om nyheter jag annars saknar i svenska media. En viktig nyhet där kan ibland inte ens bli en notis i svenska media…
  Jag saknar Sputnik på svenska då min engelska inte är hundra och undrar varför. Problem med ekonomi eller de nedprioriterar info till svenskar?
  Kanske någon kan ge mig tips om en alternativ kanal av liknande seriös info från Ryssland.
  Sven Gedda på Kivik.

  SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.