Ryska posten

23 april 2019

Död CIA-and lurade Trump


Den 4 mars 2018 förgiftades Skripal och hans dotter Julia med nervgiftet Novitjok.  Det tycks än så länge vara det enda som är tämligen säkert i denna märkliga affär som lett till omfattande västliga sanktioner mot Ryssland.

Craig Murray, f d brittisk diplomat, upphör inte att registrera alla motsägelser i det officiella västliga narrativet.

Här följer några av dem.


Efter att Sergej Skripal och hans dotter Julia förgiftats inträffade ett nytt förgiftningsfall den 30 juni. Charlie Rowley och Dawn Sturgess insjuknade och den senare dog sedan Rowley plockat upp en parfymflaska ur en papperskorg.

Nu medger polisen att parfymflaskan var förseglad.

Nio månader efter Skripals förgiftning framkommer också den märkliga omständigheten att den person  som först fann Skripals sjuka på en bänk var den brittiska armens chefssjuksköterska!

Så den 17 april meddelar Guardian att USA:s president Trump enligt New York Times förklarat att det avgörande skälet för att han snabbt ställde upp på Theresa Mays version att ryssarna "highly likely" (ytterst sannolikt) låg bakom, var de bilder som CIA-direktören Gina Haspel hade visat honom av döda änder och hospitaliserade barn, som Haspel påstod hade drabbats av det ryska giftet.

Problemet med den historien är att inga barn hospitaliserades. Inga djur förgiftades av Novitjok.

Om det är så att Guardian och New York Times hittat på detta dravel, liksom de hittade på den falska nyheten om att Donald Trumps kampanjkonsult Paul Manafort flera gånger skulle ha träffat WikiLeaks Julian Assange, är det ytterst oroande, menar Craig Murray. Då framstår hela Skripal-sagan alltmer som iscensatt.

Stefan Lindgren

källa: www.craigmurray.org.uk

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Bara signerade inlägg tas in.