23 april 2022

Största möjliga tystnad!


Får vi be om största möjliga tystnad! Magdalena Andersson ska just göra en salto morale - ett dödligt hopp - och kort därpå ska hennes dörrmatta Nooshi Dadgostar göra en dubbel salto mortale.

Hela landet håller andäktigt tystnaden. Media har avlyst all debatt. Dystra funktionärer som Thomas Baudin går omkring med begravningsminer. Svenska folket sitter snällt i politisk karantän och väntar på besked.

Hade någon skisserat detta scenario för mig för ett eller två år sedan hade jag inte trott det.

Vad är det som har hänt?

"Hotet från Ryssland" har sällan varit mindre. På Sovjettiden hade Brezjnev 4 miljoner man i vapen. Sovjet invaderade Ungern, Tjeckoslovakien och Afghanistan utan att någon i Sverige fick den bisarra idén att detta gjorde vår alliansfrihet förlegad. Konflikten i Ukraina utspelas inom det forna Sovjet.

Nej, DET NYA här är något annat.

Aldrig förr har USA marscherat upp direkt till de ryska gränserna. Det är bara 16 mil mellan Nato i Narva och storstaden S:t Petersburg. 

Tyskland har "kommit ut" ur garderoben efter att först ha tränat på nedmonteringen av Jugoslavien.

För att ett direkt krig mellan Nato och Ryssland ska kunna starta så smidigt som möjligt håller man på att skära av alla ekonomiska band, även energin.

EU har också ömsat skinn och agerar synkront med Nato.

De gigantiska vapenleveranserna till Ukraina garanterar att det kriget kan hålla på i flera år och dessutom har goda chanser att tränga in på ryskt territorium.

Nato:s militära rustningar förhåller sig till Rysslands som 10:1.

Det är ingen tvekan om att det man i Pentagon förbereder sig för är ett storkrig mot Ryssland, först krypande som ett proxykrig, men sedan med nödvändighet ett fullskaligt krig där kärnvapen blir oundvikliga.

Yes, Pentagon has what it takes! De planerade på 50-talet att förinta Sovjetunionen, och man kan vara säker på att de planerna har uppdaterats.

Precis som när Hitler startade Barbarossa hade han med sig i stort sett hela Europa. 1,8 miljoner icke-tyskar ställde upp i Hitlers krig.

Förutsättningarna har skapats genom en gigantisk psyop av det militär-industriella-mediakomplexet. Under bara några veckor har "bevakningen" av Ukrainakriget i volym flera gånger om överträffat bevakningen av de 30 föregående årens krig i Irak, Afghanistan, Syrien, Libyen etc. med sammanlagt miljontals döda. Till största delen är USA och Nato ansvariga för dessa krig, som vi nu med ett knäpp från cirkusdirektören ska lägga bakom oss för att iaktta största möjlig tystnad när Magdalena och Noshi gör sitt dödliga hopp. I Noshis fall en dubbel salto mortale eftersom hon just lovat att rösta mot regeringen i partiets hjärtefrågor när det behövs.

Ska de våga SÄGA JA TILL NATO - SÄGA JA TILL KRIGET?

Stefan Lindgren


 


 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Bara signerade inlägg tas in.