FiB

24 februari 2017

Kriminella tar strupgrepp

Det verkar som om hela det etablerade Sverige har börjat läsa Wall Street Journal. Det är bra. Det är en av de få riktiga tidningar som återstår i världen sedan den USA-ledda Internetmassakern på tryckta media gått fram över världen.

Man läser två SD-ares nidbild av Sverige och förfasas. Vilken smutskastning!

Men om man tar deras överdrivna påståenden om det sexuella våldet i Sverige och jämför med vad som sagts i gängse media några år tillbaka så är det ungefär samma sak.Se till exempel http://www.dn.se/nyheter/sverige/flest-valdtakter-i-sverige/.

Sverige är ett våldtäktsland har det oupphörligt hetat. Män är svin! Först nu, när SD slår mynt av inarbetade vulgärfeministiska argument (gäller ej Fi, som brukar vara rätt sansade) och gör det utomlands reagerar media och konstaterar unisont att de många våldtäkterna i Sverige beror på hög anmälningsfrekvens.

Sen vill jag göra en annan reflektion. När svenska politiker (inklusive rikslikaren Leif G W Persson) reagerar så kraftfullt och känslomässigt på SD:s svartmålning, kan man konstatera att toleransen är lägre när det skrivs utifrån om Sverige än i den svenska debatten. Vi värnar varumärket.

Men hur hycklande blir inte det när man betänker hur mycket skit som har kastats på USA respektive Rysslands folkvalda ledare?

Som vi behandlar andra får vi räkna med att bli behandlade själva. I Ryssland finns många som tycker att Sverige är ett socialistiskt bakvatten för debila och pedofiler, där barnen vaggas till söms med berättelser om Kiss & bajs och den homosexuelle Karlsson på taket. Med vilken rätt kan vi kräva att ryssarna ska bedriva en korrekt Sverigebevakning?

Och i anglosaxiska länder odlas fortfarande myten om Sverige som ett välfärdsland där folk tar livet av sig av alltför mycket jämlikhet. Själva vet vi mycket om Hollywood, mycket lite om USA.

När det gäller SD är problemet med dem inte att de vill diskutera kriminalpolitik och invandring. Den diskussionen borde regeringen ta. SD har helt rätt i att det inte räcker med att hänvisa till "bakomliggande socioekonomiska faktorer" när en handfull kriminella tagit strupgrepp på en hel nation.

Det sistnämnda är för övrigt ett argument för att INTE rösta på SD.

 Stefan Lindgren


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Bara signerade inlägg tas in.