1 mars 2022

Alfred de Zayas om folkrätten i Ukraina

 

En intervju i kinesisk TV med ALfred de Zayas som är professor i internationell rätt vid Genèves diplomatskola och FN:s första oberoende expert på främjande av en demokratisk och rättvis internationell ordning.

1 kommentar :

  1. Väst har fraktat in stora mängder vapen men en del av sändningarna gick en lång omväg istf via Tyskland som andra sändningar från Usa. Det finns misstankar om att kärnvapen ingick och Tyskland godkänner inte att dom tas den vägen så därför kan misstankarna stämma. Zelensky har ju plötsligt viftat med att han vill skaffa kärnvapen.
    Varför kom det så plötsligt annars?
    Ryssland kan ha haft fog för att misstänka att Usa tänkte låta Ze få anfalla med kärnvapen som skulle framstå som Ukrainas egna och Ryssland kan därför ha haft även den akuta misstanken som motiv för att slå till snabbt. Och därefter förstöra möjligheter att via flygplatser frakta bort såna eventuella bevis.
    Ukrainas agerande strax innan Rysslands anfall kan tyda på att dom hoppades på ett mer begränsat Ryskt anfall som skulle ha lämnat vägen öppen att dölja eller rädda undan såna graverande bevis.

    SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.