16 mars 2022

Ukrainare hetsas med Adolf Eichmann-citat

En ukrainsk TV-värd använde i förrgår Adolf Eichmann-citat för att förespråka folkmord på ryssar och döda deras barn.

Den ukrainska TV-presentatören Fahruddin Sharafmal citerade den nazistiska krigsförbrytaren Adolf Eichmann och uppmanade sina landsmän att förstöra den ryska nationen genom att döda deras barn, och uppmanade ukrainare att "döda minst en Moskal" - en nedsättande term för ryssar - en och en.

En videon med Sharafmals framträdande i ett morgonprogram på Kanal 24 blev viralt på tisdagen, även om det hade rubriken "dag 17 av det rysk-ukrainska kriget", som inföll på söndagen. Sharafmal sa att han blev känslosam för att en god vän till honom hade dödats och inledde ett upprop till folkmord genom att citera den ökända SS-officeren.

”Jag tillåter mig att citera Adolf Eichmann, som sa att för att förstöra en nation måste man först och främst förstöra dess barn. För om du dödar deras föräldrar kommer barnen att växa upp och hämnas. Genom att döda barnen – kommer de aldrig att växa upp och nationen kommer att försvinna” , sa han medan ett foto av Eichmann dök upp på skärmen.

Eichmann var en senior SS-officer som spelade en nyckelroll i upprättandet av de nazistiska dödslägren under andra världskriget. Trots att han flydde till Latinamerika fångades han och ställdes inför rätta i Israel 1960 och dömdes till döden för sina krigsförbrytelser.

Medan Genèvekonventionen förbjöd ukrainska soldater att döda barn, fortsatte Sharafmal, är han inte bunden av den. "Och när jag får chansen att döda ryssar kommer jag definitivt att göra det. Eftersom du kallar mig nazist, följer jag Adolf Eichmanns doktrin, och jag kommer att göra allt som står i min makt för att se till att du och dina barn aldrig får leva på denna jord” , tillade han.

"Ni måste förstå att det handlar om det ukrainska folkets seger, inte om fred. Vi behöver seger. Och om vi måste slakta alla era familjer – kommer jag att vara en av de första att göra det” , sa Sharafmal. "Och hoppas att det aldrig kommer att finnas en sådan nation som Ryssland och ryssarna på denna jord igen."

"Om ukrainarna har möjligheten, vilket de i princip har just nu, att förstöra, slakta, döda, strypa moskalerna, hoppas jag att alla bidrar och dödar minst en moskal" , avslutade han.

Kanal 24 är baserat i Kiev, men det ägs av mediekonglomeratet TRK Lux, som enligt uppgift kontrolleras av Kateryna Kit-Sadova och hennes man Andrej, borgmästaren i Lvov i västra Ukraina.

rt.com

1 kommentar :

  1. Eichmann hade ju också kännedom om en del underhandlingar mellan nazister och zionister som gjorde att det fanns fler motiv att tysta honom. Nelson Rockefeller hade inför Israels erkännande förklarat för David Ben Gurions förhandlare att ni kan få en stat men inte både en stat och hämnd. Nelson var den som värvade de Latinamerikanska röster som behövdes i FN så han hade en hållhake på Israelerna. Israels hämnd på Eichmann var därför ett undantag.

    SvaraRadera

Bara signerade inlägg tas in.